Fetih Ordusu Halep'in güneyinde 5 köy ile 5 tepenin kontrolünü sağladı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Fetih Ordusu Halep'in güneyinde 5 köy ile 5 tepenin kontrolünü sağladı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Muhaliflerin Halep'in güneyinde başlattığı operasyonlarda el-Iys ve Hadır beldesi çevresinde 5 tepe ile 5 köyün kontrolünü sağladığı bildirildi.

Suriye'de muhalif çatı birliği Fetih Ordusuna bağlı birliklerin Halep'in güneyinde başlattığı operasyonlarda el-Iys ve Hadır beldesi çevresinde 5 tepe ile 5 köyün kontrolünü sağladığı bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Fetih Ordusundaki birlikler, Halep'in güneyinde el-Iys ve Hadır beldesi çevresinde 5 tepe ile 5 köyün kontrolünü sağladı.

Muhalif birliklerin söz konusu beldeler çevresinde Esed güçlerine büyük zayiatlar verdirdiğini ifade eden kaynaklar, muhaliflerin Rus uçaklarının saldırılarına rağmen bölgede Esed güçlerini geri püskürttüğünü dile getirdi.

Kaynaklar, rejime karşı tank, doçka ve havan toplarıyla saldıran muhaliflerin bölgede büyük kazanımlarının olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...