Ünlü oyuncu “Bi Bimeks’e Sor” diyecek

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu  “Bi Bimeks’e  Sor” diyecek

Ekonomi Haberleri

Bimeks, yeni reklam kampanyası ile tüketicilere “Bi Bimeks’e Sor” diyecek.

Bimeks tüketiciye yaklaşımını samimi ve sıcak bir dille aktaran reklam filminde Remzi Bey karakterini ünlü tiyatro oyuncusu Salih Kalyon canlandırıyor. Mert karakterine ise genç oyuncu Emrah Altıntoprak hayat veriyor. İkili beraberce hem yeni kampanyalar ve servisler üretecek hem de Bimeks’in özündeki değerleri eğlenceli hikâyelerle tüketicilere aktaracak. Yeni iletişim kampanyası ile vatandaşın teknoloji ihtiyacına yeni nesil çözüm getirmeyi hedeflediklerini belirten Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, “Teknoloji alırken ‘Bi Bimeks’e Sor’ diyoruz. Çünkü biz bu işi müşteri odaklı çözümlerle ve samimiyetle yapıyoruz” dedi.
30 bin çeşit ürün ve hizmet paketleriyle tüketicinin daha da mutlu olmasını sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Akgiray, “Örneğin BiKazançlı hizmetimiz ile müşterilerimizin satın aldıkları ürünlerde oluşan fiyat değişimlerinden korunmalarını sağlıyoruz. BiDakka hizmeti ile internet siparişlerinin 3 saat içinde adrese teslimini hedefliyoruz. Biİmza hizmeti ile 18 ay taksit imkânı sağlıyor, BiTerfi ile müşterinin sahip olduğu ürünleri yeni teknoloji ile değiştirmesini kolaylaştırıyoruz. 26 yıl önce yola çıkarken müşterilerimize bir vaatte bulunduk: ‘İstediğiniz ürünü, söz verdiğimiz zamanda, söz verdiğimiz şekilde sunacağız’ dedik. Şimdi bu 3 sözü, gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda müşterimize sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...