Hakan Çalhanoğlu en iyilere aday

Hakan Çalhanoğlu en iyilere aday

SPOR Haberleri

Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, UEFA tarafından 2014/15 sezonunun en iyi 11'ine aday gösterildi...

UEFA, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla 2014/15 sezonunun en iyi 11'i için adayları açıkladı. 40 adaylı listede yer alan tek Türk oyuncu Bayer Leverkusen'in milli 10 numarası Hakan Çalhanoğlu olurken, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan ile Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil liste dışı kaldı. 21 yaşındaki Hakan, geçen sezon Leverkusen formasıyla çıktığı 47 maçta 13 gol ve 11 asist üretmişti. Futbolseverler, Avrupa'da 2014-15 sezonunun en iyi takımını belirlemek için 6 Ocak 2016'ya kadar "uefa.com" üzerinden oy verebilecek. 

YILIN EN İYİ 11'İ ADAYLARI
Kaleciler: Joe Hart (Manchester City), Gianluigi Buffon (Juventus), Manuel Neuer (Bayern Münih), Denys Boyko (Dnipro) 
Savunma: David Alaba, Jerome Boateng (Bayern Münih), David Luiz, Thiago Silva (PSG), Diego Godin (Atletico), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Sergio Ramos (Real), Gerard Pique, Dani Alves, Javier Maschareno (Barcelona), Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini (Juventus). 
Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen), Kevin De Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Andres Iniesta, Ivan Rakitic (Barcelona), James Rodriguez (Real Madrid), Yevhen Konoplyanka, Grzegorz Krychowiak (Sevilla), Paul Pogba, Claudio Marchisio (Juventus), Marco Verratti (PSG), Arturo Vidal (Bayern Münih). 
Forvetler: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale (Real Madrid), Robert Lewandowski, Müller (Bayern Münih), Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar (Barcelona), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain), Sergio Agüero (Manchester City), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Alexis Sanchez (Arsenal), Alvaro Morata (Juventus)

HAKAN BATE'YE YETMEDİ: 1-1
Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun diğer maçında Leverkusen, BATE deplasmanında 1-1 berabere kalarak tur şansını çok zora soktu. Alman ekibinin tek golü Hakan Çalhanoğlu'nun asistiyle Mehmedi kaydederken, son haftaya 5 puanla girdi. Son hafta Barcelona ile oynayacak olan Leverkusen, 5 puanlı Roma ile 4 puanlı BATE Borisov maçının skorunu bekleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...