Taffarel: 'Saygıyı abartmayacağız'

Taffarel: 'Saygıyı abartmayacağız'

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'e İstanbul'da gereğinden fazla saygı duyduklarını belirten Taffarel, "Bu kez böyle olmayacak" dedi

Galatasaray'ın kritik Atletico Madrid sınavında takımın başında sahaya çıkacak olan Taffarel dün basın mensuplarının karşısına çıktı. Brezilyalı çalıştırıcının açıklamaları, İstanbul'daki maçtan önce Hamza Hamzaoğlu'nun "Rakibe saygı duyacağız" sözlerine atıf gibiydi: "İstanbul'da belki de Atletico Madrid'e gereğinden fazla saygı duyduk. Bu sefer böyle olmayacak. Oyunculara güvenimiz sonsuz. Zor bir maç olacağı ortada. Onlar bizi İstanbul'da nasıl yendilerse biz de burada kazanabiliriz. Kimsenin buraya turistik seyahata gelmediği bilinmeli. Galatasaray'ın amacı her zaman galibiyettir. Ümitsiz değiliz." 

İspanya'da Mallorca'yı devirmişti
Avrupa kupaları tarihinde İspanyol ekipleriyle dış sahada 14 kez karşılaşan Galatasaray, rakiplerine 9 kez yenildi, 4 kez berabere kaldı ve yalnızca 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip, İspanya deplasmanındaki tek galibiyetini, UEFA Kupası'nda şampiyonluğa ulaştığı 1999-2000 sezonu çeyrek finalinde, Real Mallorca'ya 4-1 üstünlük sağlayarak elde etti. 

Madrid'de son tango
G.Saray Şampiyonlar Ligi'nde yola devam edebilmek için son şansını bu akşam Madrid'de kullanacak. Cezalı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz maçta forma giyemeyecek. Galatasaray'ın 4, Atletico Madrid'in 7 puanı bulunuyor. Gruptan çıkmak için mutlak 3 puan alması gereken Cimbom, berabere kaldığı takdirde ikili averajda geride olduğu, İspanyol ekibine geçilecek. 

Panzer'den sekiz gol!
Süper Lig'de 6, Şampiyonlar Ligi'nde iki gol atan Lukas Podolski, Atletico Madrid maçında Galatasaray'ın en büyük gol umudu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...