Hasta yatağında şehit düşen babasının aramasını bekliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hasta  yatağında şehit düşen babasının aramasını bekliyor

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün darbe girişiminde, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına atılan bomba ile şehit düşen özel harekât polisi Mustafa Serin’in lösemi tedavisi gören 10 yaşındaki kızı Ela, şehit olduğunu bilmediği babasına “Neredesin merak ediyorum” mesajları gönderiyor.

FETÖ’nün darbe girişiminde, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına atılan bomba ile şehit düşen özel harekât polisi Mustafa Serin’in lösemi tedavisi gören 10 yaşındaki kızı Ela, şehit olduğunu bilmediği babasına “Neredesin merak ediyorum” mesajları gönderiyor. Kemoterapi alan ve tedavisinin bitmesine yaklaşık bir yıl kalan küçük Ela; mücadelesini, acısını içine atan annesinin kollarında sürdürüyor. Şehit polisin arkadaşı Nuri Önal, “Ela’nın bu gelişmelerden haberi yok. Eline cep telefonunu almış, sadece ‘Baba, neredesin?’ diye mesaj atıyor. Biz de babasının şehir dışında göreve gittiğini söylüyoruz. Hissetmiş gibi yemiyor, içmiyor, sadece babasını soruyor çünkü hayatında ilk defa babası onu 5 gündür aramıyor...”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...