'İnşallah tez zamanda bu örgütün kökü kurur'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'İnşallah tez zamanda bu örgütün kökü kurur'

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç’un babaları Ali Oruç, anlatıyor:

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç’un babaları Ali Oruç, anlatıyor: “Tarif edilemez bir acı çekiyorum. Artık her şeyi Allah’a havale ediyorum. Onlar nasıl bizim evlatlarımızın canını yakmışsa inşallah Allah da onların cezasını verir, yerde bırakmaz. Oğullarımın mekânı cennet olsun, nur içinde yatsınlar. Baba olarak dayanmak kolay değil. Acımız çok büyük, ne yapalım kader, nasip böyleymiş. Benim çocuklarım aynı doğdu, aynı yerde göreve başladı, aynı gün aynı gece Allah’ın huzuruna, rahmetine kavuştular. Bu hainler inşallah cezasını bulacak. Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a sesleniyorum. Çocuklarımın acısını dindirmek için idam mı ederler ne yaparlarsa yapsınlar ama bir şeyler yapsınlar. Bunu yapanların gereken cezayı çekmelerini istiyorum ancak belki o zaman teselli olabilirim. Şehitlerin eşleri sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Şimdi iki tane de kızım var, gelinlerim. Kocaları yok. Ahmet Oruç’un eşinin 7 aylık hamile, çocuk babasız dünyaya gelecek. Ben bu sorumluluk altına gireceğim, dayanacak gücüm nasıl olur bilemiyorum. Allah yardımcımız olur inşallah. İnşallah tez zamanda onların kökü kurur. Vatanımız milletimiz inşallah tez zamanda huzura kavuşur...”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...