Paralelci doktorlar hiçbir yaralıya müdahale etmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Paralelci doktorlar  hiçbir yaralıya  müdahale etmedi

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimine karşı koyarken yaralanan, gittiği Turgut Özal Hastanesinde tedavi edilmeyen hakim Rıdvan Demir anlatıyor:

Darbe girişimine karşı koyarken yaralanan, gittiği Turgut Özal Hastanesinde tedavi edilmeyen hakim Rıdvan Demir anlatıyor: “Üzerimizden jetler geçmeye başladığında kendimizi sokaklara attık. Patronundan, profesöründen, işçisinden, gencinden, yaşlısından, her kesimden insanın dışarı çıkmasıyla birlikte biz de çıktık. Teröristlere karşı sağcısı, solcusu, ulusalcısı, muhafazakarı, başı açığı, başı kapalısı, sarıklısı, top sakallısı, cübbelisi, herkes oradaydı. Jandarma Genel Komutanlığının yüz metre kadar ilerisindeydik. Orada açılan ateşle yaralandım. En yakın hastane diye Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesine gittim. Acil kısmında ışıklar söndürülmüştü. İçeri girdiğimizde o teröristlerin devamı niteliğindekiler, ‘Askere karşı çıkılır mı, sokağa inilir mi? Hiçbir teçhizatımız yok, müdahale edemiyoruz’ dedi. Bunları, orada bana müdahale etmesi gereken doktor söyledi. Sonra, Gazi Mustafa Kemal Hastanesine gittik. Burada doktor şaşırdı ve ‘Tetanos aşısı bile yapılmadı mı?’ diye sordu. İlk müdahale yapıldıktan sonra Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldik. Tedaviye başlandı. Sağlık Bakanlığına şikâyet dilekçesi verdim. Anladığım kadarıyla Ankara ve İstanbul’da birçok insan o terörist grubun finanse ettiği hastanelere gittiğinde hiçbir şekilde tedavi edilmemiş ve yollanmış. Nitekim, benden sonra 5-6 kişi daha geldi. Hepimizi müdahale etmeden geri gönderdiler...”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...