Brezilya'ya bilet alacak son dört takım belli oluyor

/ Kaynak: AA
Brezilya'ya bilet alacak son dört takım belli oluyor

SPOR Haberleri  / AA

Brezilya'nın evsahipliği yapacağı 2014 FIFA Dünya Kupası'na katılacak son 4 takımın belirleneceği play-off maçlarının ilk ayakları yarın oynanacak.

Portekiz ile İsveç, Ukrayna ile Fransa, Yunanistan ile Romanya ve İzlanda ile Hırvatistan, elemelerde gruplarını lider tamamlayarak 2014 FIFA Dünya Kupası'na doğrudan katılım hakkı kazanan Belçika, İtalya, Almanya, Hollanda, İsviçre, Rusya, Bosna Hersek, İngiltere ve İspanya'nın ardından kupaya gidiş bileti alan son 4 Avrupa takımı olmak için mücadele edecek. Yarın oynanacak play-off turu ilk maçlarında FIFA ekim ayı dünya sıralamasına göre 46. olan İzlanda ile 18. sıradaki Hırvatistan, İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvollur Stadı'nda TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek. TSİ 21.45'te başlayacak maçlarda, dünya 14'üncüsü Portekiz, başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda sıralamanın 25. basamağındaki İsveç'i, sıralamada 15. olan Yunanistan, Pire'deki Karaiskaki Stadı'nda 29. sıradaki Romanya'yı konuk edecek. Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği TSİ 21.45'te başlayacak bir diğer karşılaşmada ise dünya sıralamasında 20. olan Ukrayna, başkent Kiev'deki Olimpiyat Stadı'nda 21. basamakta yer alan Fransa'yı ağırlayacak. Play-off rövanş maçları 19 Kasım'da oynayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...