Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu, 'Biz o defteri kapattık'

/ Kaynak: İHA
Hacıosmanoğlu, 'Biz o defteri kapattık'

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mali Genel Kurul'da seçim maddesi koydurmak isteyen muhalefete seslendi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, mahkeme kararının ardından Aralık ayında yapılacak olan Mali Genel Kurul'da, seçim maddesi koydurmak isteyen muhalefete seslenerek, "Biz o defteri kapattık" dedi. nbsp;
Trabzonspor'da 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Genel Kurul'da, yönetimin görev süresinin 6 aydan 30 aya çıkarılmasının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından gelişmeleri ve mahkeme sürecini, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yakından takip ediyor. Hacıosmanolğu, Aralık ayında yapılacak olan mali genel kurulda yönetim kurulunun 6 aylık görev süresinin ibrası ve 2014 yılı bütçesinin oylamaya sunulacak olmasıyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: "Biz göreve geldiğimizde kulübün borcu belliydi. Biz bu borcu yükseltmedik, aşağıya çektik. Bu yönde de çalışmalarımız sürüyor. Biz doğruları yapalım gerisini akışına bırakalım. Muhalefet seçim isteyebilir ama sağ duyulu insanlarda gelip bizi destekler."
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) Adana'da yapacağı toplantıyı yakın takibe aldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yapılacak olan toplantıda bir karar beklediklerini belirterek, "Daha önce verilen kararın yanlış olduğunu UEFA da, CAS da tescilledi. Şike yapana cezası verilmeli, mağdura da hakları teslim edilmeli. Aksi bir karar çıkması durumunda UEFA gereğini yapacak. Biz de hem iç hukuk, hemde dış hukuk haklarımızı kullanacağız" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...