Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a yerli Pirlo geliyor

Galatasaray'a yerli Pirlo geliyor

SPOR Haberleri

Roberto Mancini, Akhisar karşısında mağlubiyetle tanışırken maçın ardından ise yönetime Bilal Kısa'nın kim olduğunu ve kontrat şartlarını sormuştu

30 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe altyapısından yetişmesinin ardından İzmirspor, Malatya, Ankaraspor, A.Gücü, Karabük gibi takımlarda oynarken artık sarı-kırmızılıların gözdesi durumunda. Devre arasında takıma yerli takviyesi yapacak olan yönetime teknik ekipten gelen raporlarda Bilal Kısa ilk sırada yer alırken yönetim de Akhisar cephesi ile masaya oturdu.
1 MİLYON+OYUNCU
Ege temsilcisinin isteği 3 milyon dolar olunca sarı-kırmızılılar kısa bir şok yaşadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Yerli Pirlo lakaplı oyuncu için 500 bin dolar ödemeyi planlayan Cimbom, astronomik rakamın nedenini sorduğunda ise Akhisar cephesi, "Bilal giderse küme düşeriz. Onun yerini dolduracak bir oyuncu 3 milyon dolar civarında" yanıtı alındı.
Ancak pes etmeyen G.Saray yönetimi, 1 milyon Euro ve oyuncu takası önerdiği Akhisar'a süre verirken devre arasında yeniden masaya oturulmak üzere anlaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...