Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onur'u hırs bastı

Onur'u hırs bastı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un milli kalecisi, Eskişehir'e karşı bordo-mavili takımın kalesini korumak istiyor.

Trabzonspor'un Legia Varşova ile oynadığı maçta sağ arka uyluk adalesinde kas zorlanması meydana gelen ve 2 ile 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaleci Onur Kıvrak, Eskisehirspor ile oynanacak karşılaşmada forma giymek istiyor. Kulüp doktorunun verdiği programı harfiyen uygulayan Onur, zorlu süreçte takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğini belirterek, "Verilen antrenman programlarıma uyuyorum ve dinleniyorum. Eskişehirspor maçına yetişirim diye düşünüyorum ama ben olmasam da gerek Zeki, gerekse Fatih takımımızın kalesini en iyi şekilde koruyacaktır" dedi. Bu arada Trabzonspor'da sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Giray ve Alanzinho'nun durumu belirsizliğini koruyor. Bordo-mavili yönetimin her iki oyuncuyla da bir görüşme yapacağı ancak hem Giray'ın, hem de Alanzinho'nun yeteri kadar forma şansı bulamadıkları gerekçesiyle başka bir takıma gitmek istediği öğrenildi. nbsp;Öte yandan devre arasında bir golcü transferi yapmayı planlayan ve listesine Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'i de alan Trabzonspor'un bir diğer hedefinin de Cardiff City'nin 20 yaşındaki forveti Andreas Cornelius olduğu kaydedildi. Kopenhag'dan Cardiff'e 9 milyon euroluk transfer bedeli ile transfer olan Danimarkalı oyuncunun, takımdan ayrılmak istediği ve bordo-mavililerin de bu gelişme üzerine harekete geçmeye hazırlandığı vurgulandı.

TRABZONSPOR EKSİK ÇALIŞTI

Trabzonspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Akçay yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yanı sıra Adrian ile izinli olan Bosingwa ve Malouda katılmadı. Sakatlıkları devam eden Onur ve Yusuf ile hafif sakatlığı bulunan Henrique takımdan ayrı olarak salonda koşu yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...