Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Partisiyle ters düşen İdris Bal'a ihraç talebi

Partisiyle ters düşen İdris Bal'a ihraç talebi

GÜNDEM Haberleri

Çözüm süreci ve dershaneler konusunda partisiyle ters düşen Kütahya Milletvekili İdris Bal'ı kesin ihraç talebi ile tedbirli olarak disipline sevketti.

AK Parti Grup Yönetimi, özellikle çözüm süreci ve dershaneler konusunda partisiyle ters düşen Kütahya Milletvekili İdris Bal'ı kesin ihraç talebi ile tedbirli olarak disipline sevketti. Bütün üyeler, bu karara onay verdi. Bal, karar çıkana kadar partisinin hiçbir faaliyetine katılamayacak. Talebi değerlendiren İdris Bal, "Yaptığım yorumlar sebebiyle bu karar alınıyorsa çok üzülürüm" dedi. Bal, "İstifa edecek misiniz?" sorusuna, "Mantıklı bir şekilde düşünür ve gereğini yaparım" cevabını verdi. Başbakan Erdoğan ise, "Bal, parti iç disiplini bozdu. Kendine güveniyorsa gider bağımsız aday olur. Bir değil, iki değil, üç değil. Rahatsızlık uzun zamandır devam ediyordu" ifadelerini kullandı. Yücel Kayaoğlu / Ankara


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...