Drogba, Ünal Aysal ve camiayı kızdırdı

Drogba, Ünal Aysal ve  camiayı kızdırdı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Drogba'nın laubali tavırları başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere camiayı kızdırdı.

Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. nbsp;Sivasspor nbsp;karşısında 3 puan hasretini bitiren sarı-kırmızılı takımda saha içindeki liderlik kavgası kendisini iyice hissettirdi. Frikiklerden sonra Sivasspor karşılaşmasında yaptırdığı penaltıyı da nbsp;Selçuk İnan'ı es geçip kullanan nbsp;Didier Drogba'nın tavırları sarı-kırmızılı camiada tartışılıyor. Maça 11'de başlamadığı için yedek kulübesinden Galatasaraylı futbolculara ağzında sakızla taktikler veren ve Mancini'ye karşı laubali hareketleri ile dikkat çeken yıldız oyuncu, Terim döneminden farklı bir tablo çizmeye başladı. Yöneticilere talimat veren sarı-kırmızılıların başkanı, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin takım içindeki hiyerarşiye karışmamasından dolayı sportif direktör için acele edilmesini ve Drogba'nın uyarılmasını istedi. Selçuk İnan da maçtan sonra "Drogba'ya saygı duyuyoruz. Penaltıyı kullanmak istediğini söyledi" diyerek renk vermemeye çalıştı. Ancak oyuncuların arasında gruplaşma olduğu artık gün yüzüne çıkan sarı-kırmızılılarda yeni gelecek olan sportif direktörden oyuncular arasındaki bu gruplaşmayı bitirmesi istenecek. Birçok isimle temasa geçen sarı-kırmızılılar, en geç 1 hafta içinde sportif direktörünü göreve başlatmayı hedefliyor. Kulübün CEO'su Lutfi Arıboğan geçen hafta geçici olarak bu göreve gelmiş, işlerinin yoğunluğundan bahsetmişti. Sportif direktörlük için adı geçen isimlerin arasında Erdal Keser, Mustafa Denizli, Bülent Korkmaz, Hagi, Abdullah Avcı bulunuyor.

nbsp;Drogba, Ünal Aysal ve  camiayı kızdırdı
Avrupa'nın dev ekiplerinde disiplinden ödün vermeyen ve başarısıyla adından söz ettiren Drogba şaşırtmaya başladı. G.Saray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından takım içinde liderliğe soyunan yıldız oyuncu, tuhaf hareketleriyle eleştirilerin hedefine oturdu.
BAHADIR ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...