Acun Ilıcalı'nın ilk hamlesi 'Alex de Souza'

Acun Ilıcalı'nın ilk hamlesi 'Alex de Souza'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV 8'i satın alan Acun'nun ilk hamlesinin Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'yı Türkiye'ye yorumcu olarak geri getirmek olacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, TV8'i satın aldıktan hemen sonra kolları sıvadı, şimdilerde yoğun mesai harcayan Acun Ilıcalı transfer bombasını patlatmak için gün sayıyor. Yaptığı projelerle adından söz ettiren ünlü yapımcı Fenerbahçe'nin 10 numaralı efsane kaptanına ilginç bir proje önerisinde bulunacağı iddia edildi. TV8'in yeni sahibi Ilıcalı 2004-2012 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen ve bir yıldır ülkesi Brezilya'da Coritiba takımında top koşturan Alex'in peşine düştü. Yeni medya patronunun Brezilyalı efsane ismine spor programı yaptırmak istediği iddia edildi. Öte yandan Alex'in bir dönem tercümanlığını yapan Samet Güzel de Acun Ilıcalı'nın listesinde. (Açık Mert Korkusuz)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...