Manchester City'den Real'in yıldız oyuncusuna kanca

/ Kaynak: AA
Manchester City'den Real'in yıldız oyuncusuna kanca

SPOR Haberleri  / AA

İngiltere'nin Manchester City kulübünün, Real Madrid'de yedek duruma düşen Casillas'ı transfer etmek istediği iddia edildi

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City'de bazı yöneticilerin, kaleci İker Casillas'ın durumunu öğrenmek için Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile görüştükleri iddia edildi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen bir toplantı vesilesiyle bir arada olan iki kulübün yöneticileri, Casillas hakkında görüştü. Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin, Real Madrid'de görev yaptığı dönemde (2009-2010) tanıdığı Casillas'ı gelecek sezondan itibaren kadrosunda görmek istediği öne sürüldü. AS gazetesi, bu sezon kaleci sorunu yaşayan Manchester City'nin, transfer için düşündüğü favori ismin, Casillas olduğunu yazdı. 2017 Haziran ayına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki İspanyol kaleci, geçen haftalarda yaptığı açıklamada, Real Madrid'deki durumunda bir değişiklik olmaması halinde takımdan ayrılmayı düşünebileceğini söylemişti. Real Madrid'de birinci kaleci olarak Diego Lopez oynatılırken, Casillas sadece UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyiyor.
Bu arada İspanyol basınında, Manchester City'de Negredo, Navas, Silva ve Javi Garcia gibi İspanyol futbolcuların bulunmasının, Casillas'ın takımı tercih edebilmesi adına olumlu bir etken olacağı yorumları yapıldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...