Manchester United ölümden döndü

Manchester United ölümden döndü

SPOR Haberleri

1958'de 8 futbolcusunu Münih'teki uçak kazasında kaybeden Manchester United, dün bu kez Köln havaalanına inişte büyük bir tehlike atlattı.

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece deplasmanda Bayer Leverkusen ile karşılaşacak olan Manchester United'ın uçağında korku dolu saatlere tanıklık edildi. United kafilesini taşıyan uçak başarısız bir iniş denemesi gerçekleştirince futbolcular dehşet anları yaşadı. Zorlu karşılaşma için dün Almanya'nın Köln kentinde havaalanına inmek isteyen Manchester United'ın uçağı ilk iniş denemesinde başarısız oldu. Köln havaalanında inişe sadece 400 metre kala uçağın pilotunun, inişin yapılacağı pistte başka bir uçağın olduğunu fark ettiği, bunun üzerine uçağı derhal tekrar yükselttiği bildirildi. Aniden dümen kıran uçağın içinde yolcuların sarsıntı geçirdiği ve vücutlarının çeşitli bölgelerini koltuklara vurdukları belirtildi. Büyük bir faciadan dönüldüğüne dikkat çeken uzmanlar, pilotun dikkatinin felaketi önlediğini ve uçağı olası bir çarpışmadan kurtardığını dile getirdiler. Olayın ardından futbolcuların yaşadığı korku yaptıkları açıklamalara yansıdı. Manchester Unitedlı futbolcular havada korku dolu anlar yaşadıklarını dile getiren mesajları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştılar. Manchester United kulübü 1958 yılında Münih'te gerçekleşen uçak kazasında 8 futbolcusunu kaybetmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...