Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Libya'da askeri mühimmat deposunda patlama, 20 ölü

Libya'da askeri mühimmat deposunda patlama, 20 ölü

DÜNYA Haberleri

Libya'nın kuzey kesimindeki Sebha kentinde orduya ait bir mühimmat deposunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 20 kişi öldü.

Albay Muhammed Matuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Barak hava üssündeki mühimmat deposunda patlamalar meydana geliyor. 20'den fazla ölü var, patlamalar devam ettiği için cesetleri çıkaramıyoruz." dedi. Patlamanın, silah kaçakçılarıyla bağlantılı olduğu ihtimali üzerinde durduklarını belirten Matuk, "Daha önce de hırsızlıklar yaşanıyordu. Genelde saldırganlar depoları koruyan askerlerden sayıca daha fazla oluyor'' diye konuştu. Öte yandan Bingazi kentinde askerlere yönelik saldırılarda 4 askerin öldüğü, 3 askerin de yaralandığı bildirildi. Albay Milyad ez-Zevi, "Kimliği belirsiz kişiler Bevvabetu Buhadi yolunda deniz piyadelerine pusu kurarak 3 askeri öldürdü, 3'ünü yaraladı'' dedi.Bingazi'nin es-Sabiri bölgesinde ise kimliği belirsiz silahlı kişilerin, Muhammed İbrahim El-Abdeli adlı bir askeri başından vurarak öldürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...