Adnan şenses korkuttu

Adnan şenses korkuttu

MAGAZİN Haberleri

Kanser sonucu midesi alınan Şenses, önceki akşam fenalaştı. 50 kiloya kadar zayıflayan sanatçıyı ziyaret eden dostları "Sevenlerinden dua bekliyor" dedi.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Adnan Şenses, hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık bir yıl kadar önce mide kanseri sebebiyle midesi alınan ünlü sanatçı, önceki gece yine rahatsızlandı. Ayaklarında şişme olduğu ve son dönemde 50 kiloya kadar zayıfladığı öğrenilen ünlü sanatçı, eşi ve yeğeni tarafından Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'ne götürüldü. Şenses, tedavi altına alınırken, haberi duyan yakınları ve sanatçı dostları hastaneye akın etti. Şenses'i ilk ziyaret edenlerden olan Selçuk Ural, "Şu anda pek iyi değil. İnşallah iyi olur. Biliyorsunuz uzun zamandır kanser tedavisi görüyor. 50 kilo kaldı. Allah'tan umut kesilmez. Sevenlerinden dua bekliyor" diye konuştu. Hastaneden yapılan açıklamada ise, Şenses'in tedavisinin normal serviste sürdüğü bildirildi. Uzman Dr. Deniz Şener, "2 yıl önce geçirdiği mide operasyonunun sonrasında onkolojik takibi ve tedavisi de sürdürülmektedir. Hastamız son günlerde genel durumunda bozulma ve şikayetlerindeki artış sebebiyle destek tedavisi için 5 Aralık'ta hastanemize yatış yapmıştır. Hâlen normal serviste izlenmekte olup, kardiyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümlerinde tedavisi sürdürülmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...