Caner'den Mehmet Topuz'a, 'Sana ne'

Caner'den Mehmet Topuz'a, 'Sana ne'

SPOR Haberleri

6.dakikada geriye düşen Fenerbahçe'de sinirler gerildi. Hakeme ısrarla itiraz eden Caner, kendisini kenardan uyaran Mehmet Topuz'a 'Sana ne' diye bağırdı.

Egemen'in Kweuke'ye taç çizgisinde yaptığı faulün ardından Caner, yardımcı hakeme itiraza gitti. Aynı hakeme itirazdan sarı kart görüp cezalı duruma düşen Caner Erkin yine itiraz etmeyi sürdürünce ısınma bölgesindeki Mehmet Topuz sinirlenerek, takım arkadaşını "İtiraz etme artık" diyerek uyardı. Caner bu kez Topuz'a tepki gösterdi. Topuz da eliyle Caner'i hakemin yanından uzaklaştırmaya çalıştı. Caner buna da tepki göstererek, "Sana ne" diye Topuz'a bağırdı. Bir pozisyon öncesinde de Ersun Yanal, hakeme itiraz eden Emenike'ye sus işareti yaparak oyuncusunu uyardı ve "Kart göreceksin" şeklinde işaret yaptı. Son haftaların hem formda hem de hırçın isimlerinden olan Caner Erkin dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. 13. lig maçında 4. kez sarı kart gören 25 yaşındaki yıldız oyuncu haftaya kadınlara ve çocuklara karşı oynanacak Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek. (sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...