Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener Galatasaray arasında poz polemiği

Fener Galatasaray arasında poz polemiği

SPOR Haberleri

Fenerli futbolcular Rize maçı sonrası, 'Birlikte daha güçlüyüz' başlıklı fotoğraflar paylaştı. Melo'nun 'kişiliksizlik' tweet'i ortalığı gerdi.

Fenerbahçe'de Moussa Sow'un teklifiyle dünkü Çaykur Rize maçı sonrası soyunma odasında çekilen 'Birlikte daha güçlüyüz' başlıklı 'zafer mizansenli' pozlar kulübün resmi hesaplarından yayınlandı. Cristian, Webo, Sow ilginç duruşlarıyla çok konuşulacak bir poz verirken; sarı-lacivertli futbolcular toplu olarak da fotoğraf çektirdi. Hatırlanacağı gibi G.Saray deplasmandaki Kayserispor maçında Chedjou'nun golü sonrası bu futbolcuyla birlikte Melo ve Drogba'nın da katılımıyla ilginç bir poz vermişti. F.Bahçeli futbolcuların G.Saraylı oyuncuların o pozuna gönderme yaparcasına çektirdiği fotoğraflara Felipe Melo'nun attığı tweetle gösterdiği sert tepki sanal alemi bir anda karıştırdı. Brezilyalı futbolcu twitter hesabından, "Kendi kişiliği olmayan başkasını taklit eder" şeklinde mesaj yayınladı. Bazı kullanıcılar da pozu G.Saray'a nazire olarak değerlendirirken bazı kullanıcılar da bunun sadece galibiyet pozu olduğunu başka bir anlam aranmaması gerektiğini yazdı. nbsp;Alper: Altın değerinde Öte yandan F.Bahçe'nin orta saha oyuncusu Alper Potuk Ç.Rize karşılaşmasını değerlendirirken, "Çok zor olacağını biliyorduk, beklediğimiz gibi de oldu. Rizespor çok iyi başladı ve öne geçti. Sonra kendimize geldik, müthiş bir golle devreye 1-1 girdik. Kazanacağımızı biliyorduk. İyi oynamadık ama kazanmayı bildik. Şampiyonluk yolunda bu galibiyet altın değerinde. İnşallah böyle devam eder şampiyonluğa yürürüz" sözlerini kullandı. Pierre Webo da, "Bu sefer 90'a kalmadı, burada önemli olan kazanmamızdı. Seyircilere destek oldukları için teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda bazen yedek olursunuz, bazen sahada olursunuz. Her zaman Fenerbahçe'ye yardım etmek ve bunu golle taçlandırmak zorundasınız" açıklaması yaptı.


nbsp;Fener Galatasaray arasında poz polemiği

F.Bahçe'nin 'pozlu göndermesi'ne ilk tepki Felipe Melo'nun tweetiyle geldi...



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...