Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a sakatlardan iyi haber

Beşiktaş'a sakatlardan iyi haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Sivasspor'u konuk edecek Beşiktaş rakibini mağlup ederek ikinci sıraya yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Ligte bu hafta Sivasspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta sakat oyunculardan iyi haberler geldi. nbsp;Siyah beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Tolga ve Sivok takımla antrenmanlara başladı. Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Fernandes ve Veli'nin ise tedavileri tamamlanma aşamasına geldi. Portekizli yıldızın Sivasspor karşısında büyük ihtimalle sahada olması beklenirken, Veli'nin maç günü yapılacak kontrolleri sonrası durumu netleşecek. Veli'nin hazır olması durumunda teknik direktör Bilic'in orta saha kurgusunu Veli, Necip ve Fernandes'den oluşturması bekleniyor. Veli'nin forma giymemesi durumunda ise Atiba orta sahada mücadele edecek. Beşiktaş'ta sarı kart cezalılar Ersan ve Oğuzhan Sivasspor'a karşı forma giyemeyecekler. 3 sarı kartı bulunan Fernandes, Veli ve Necip ise Sivasspor maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında görev yapamayacaklar. Zirvedeki rakiplerinin ardından 14. hafta mücadelesine çıkacak siyah-beyazlı takım, Sivasspor'u yendiği takdirde ikinci sıraya yükselecek. Deplasmanda Çaykur Rizespor'u mağlup eden ve 35 puana yükselen Fenerbahçe ile nbsp;aradaki farkının açılmasını istemeyen Beşiktaş, Kasımpaşa'nın puan kaybettiği haftayı değerlendirmeye çalışacak. Maç eksiğiyle 27 puanlı Kasımpaşa ve 26 puanda bulunan Galatasaray'ın gerisinde bulunan siyah beyazlılar kazandığı takdirde puanını 28'e çıkaracak.
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i ise şöyle:
Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Necip, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay ve Almeida

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...