Ağrı'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: İHA
Ağrı'da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ağrı'da, yol arama istasyonunda Manas kod adlı narkotik köpeği ile bir aracın aranması sırasında 30 bin 734 gram eroin ele geçirildi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu suçlarıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, batı illerine narkotik madde naklinin önlenmesi için risk analizine dayalı yapılan yol uygulamasında; Y.Y. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı 01 plaka sayılı araçta arama yapıldı. Manas kod adlı narkotik köpeği ile aranması sonucu iki ön koltuğun alt kısmında bulunan zula içerisinde, 60 paket halinde toplam ağırlığı 30 kilo 734 gram gelen eroin maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili yakalanan Y.Y. isimli şahıs hakkında 'Uyuşturucu madde ticareti' suçundan tahkikata başlanıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...