Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tamer Tuna, 'İkinci yarıda hakem bizi oyundan düşürdü''

Tamer Tuna, 'İkinci yarıda hakem bizi oyundan düşürdü''

SPOR Haberleri

Gaziantepspor'da teknik sorumlu Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Tamer Tuna, Trabzonspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-2 yenerek çıkışını sürdüren Gaziantepspor'da yardımcı antrenör Tamer Tuna maç sonunda açıklamalarda bulundu. Öncelikle mücadeleyi değerlendiren Tamer Tuna, "Maçın teknik anaizini açıkçası oyun gösterdi. Olumlu yanlarımızı daha önce belirtmiştim. Bunları bu tip maçlarda ortaya koyduğumuzda her an gol atabilecek bir potansiyelimiz var. Tabiki eksiklerimiz var. Sergen Hoca'nın olumlu katkısı oldu. İyi bir hava geldi. Oyuncularımızla ilgili, yürekleriyle oynuyorlar, dile getirdiklerimizi, söylediklerimizi, herşeyleriyle sahada veriyorlar, kalplerine sağlık. 3 maçta 3 galibiyet. Tabiki mağlubiyet olacak ama daha iyi bir takım olmak istiyoruz. Çok büyük bir sorumluluktu. İnşallah devam ederiz." ifadelerini kullandı. Ardından maçın hakemi İlker Meral ile ilgili eleştirilerde bulunan Tamer Tuna, "2-0'dan sonra hakemin oyundan bizi düşürüşü vardı. Bu konularla ilgili konuşmak istemiyoruz ama maçı kazanamayabilirdik. Ben Trabzonspor'u seven biriyim. Bu tür penaltıyı hakeme yakıştıramadım" diyerek sözlerini noktaladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...