Sergen Yalçın, Gaziantepspor ile hat-trick yaptı

Sergen Yalçın, Gaziantepspor ile hat-trick yaptı

SPOR Haberleri

Gaziantepspor, Trabzonspor'u 3-2 yenerek Sergen Yalçın yönetiminde ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların formda ekibi Gaziantepspor, Trabzonspor'u da devirerek üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Bu üç maçını da 3 golle kazanan Kırmızı-Siyahlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın, bir dönem formasını giydiği Trabzonspor'a karşı ilk sınavından üç puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada tribünlerin tamamına yakını dolarken AK Parti milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin de tribünlerde yer aldı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, maçı protokol tribününde yan yana izledi.
KADİR SAKATLANDI
Mücadelenin ilk yarısında Gaziantepspor rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koydu. Kırmızı-Siyahlılar henüz 5. dakikada Cenk'in ceza sahası içinden sert vuruşuyla 1-0 öne geçti. Aynı futbolcu 31'de Traore'nin güzel pasında düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Bu ilk yarının da skorunu belirlerken, ilk 45 dakika boyunca Trabzonspor etkisiz kaldı. Bu arada konuk ekipten Kadir sakatlığı nedeniyle ikinci oyuna devam edemedi ve ikinci yarıda yerini Aykut'a bıraktı.
TARTIŞMALI PENALTI
Oldukça hareketli geçen ikinci yarıya Trabzonspor Henrique'nin sert şutuyla başladı. Bordo-Mavililer 55. dakikada tartışmalı bir penaltı kazandı. Olcan-Binya mücadelesinde Trabzonsporlu oyuncunun yerde kalması üzerine çizgi hakeminin uyarısıyla hakem Erdinç Sezertam penaltı noktasını gösterdi. Gaziantepsporlu futbolcuların şiddetli itirazları nedeniyle iki dakika sonra kullanılabilen penaltı vuruşunu Malouda gole çevirdi ve skor 2-1 oldu. Üç dakika sonra Malouda'nın kafası direkten dönerken, ev sahibi ekip bir duran topta yeniden farkı ikiye çıkardı: 64'te Medunjanin'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte kafayı vuran Traore durumu 3-1 yaptı.
TRABZON 3-2'YE ABONE!
Trabzonspor'un bu gole reaksiyonu çabuk oldu: Üç dakika sonra Henrique'nin akıl dolu pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Emree, karşı karşıya pozisyonda Karcemarskas'ı mağlup etti ve Bordo-Mavili ekip umutlandı. Lakin kalan bölümde iki ekip de fazla pozisyona giremedi. 86'da Traore karşı karşıya pozisyonda Onur'u geçemezken, aynı oyuncu uzatma anlarında yine kaleciyle karşı karşıya pozisyonda müsait durumda zoru başararak topu auta attı. Mücadele de 3-2 sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor üst üste üçüncü deplasman maçından da 3-2'lik yenilgiyle ayrıldı. Bordo-Mavililer deplasmandaki galibiyet hasretini dört maça çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...