Şenses'e Erdoğan ve Tatlıses'ten ziyaret

Şenses'e Erdoğan ve Tatlıses'ten ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Mide kanseri ile mücadele eden Adnan Şenses'i Başbakan Erdoğan ziyaret etti. Şenses'i, sanatçı dostları da hastanede yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan Adnan Şenses'in sağlık durumu düzeliyor. Yoğun bakımdan çıkartıldıktan sonra normal servise alınan Adnan Şenses'in dostları hastaneye akın etti. Başbakan Erdoğan da, Edirne dönüşü hastaneye giderek sanatçıyı ziyaret etti ve "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Erdoğan çıkışta, "Adnan Ağabeyi iyi gördüm. Biraz şakalaştık. Televizyonda 'yoğun bakımda' diye duyunca endişelendim. 'Kendini toparla evinde bir ikramına geliriz' dedim" diye konuştu. Hastaneye gidenler arasında bulunan İbrahim Tatlıses ise Şenses'e 100 lahmacun götürdü. Adnan Şenses, lahmacunların 2'sini yedi. 40 dakika hastanede kalan İbrahim Tatlıses, kadim dostu için sevenlerinden dua istedi. Sosyal paylaşım sitelerinde öldüğü haberleri çıkan ünlü sanatçı Adnan Şenses ise Türkiye Gazetesi'ne konuştu. İşte çok özel röportaj...Sağlık durumunuz nasıl? nbsp;
Şenses: Çok iyi durumdayım. Doktorlarım benimle çok ilgileniyorlar. Kan seviyem normale geldi. Vücudumdaki su eksikliği giderildi. Eşim, çocuklarım ve damadım sürekli yanımda. Sevenlerim merak etmesin. Bomba gibiyim. Rutin bir kontrol için hastanedeyim.
nbsp;Sevenlerinize bir mesajınız var mı? nbsp;
nbsp;Şenses: Dua etmelerini istiyorum. nbsp;
nbsp;Taburcu olunca ilk ne yapmak istiyorsunuz? nbsp;
nbsp;Şenses: İlk olarak sahneye çıkmak istiyorum. Sahneyi çok özledim.
nbsp;Sosyal paylaşım sitelerinde öldüğünüze dair haberler çıkıyor, bunlar için ne söyleyeceksiniz? nbsp;
nbsp;Şenses: Bu çok saçma. Kim çıkartıyor bunu bilmiyorum. Böyle birşey yok. Kimse bu dedikodulara inanmasın. Bu haberleri çıkartanları kınıyorum. Herkes bilsin ki sahneye çıkmadan ölmem.
Kırgın olduğunuz kimse var mı? nbsp;
Şenses: Hayır. Bütün dostlarım sağolsunlar ziyaretime geliyor. Burada olmayanlar da telefon açıyor. Sibel Can, Amerika'dan arıyor sürekli. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...