Juventus, silahlarını Galatasaray'a sakladı

Juventus, silahlarını Galatasaray'a sakladı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Juventus'un, bu maçta sahaya nasıl bir kadroyla çıkabileceğini analiz ettik.Forvette sürpriz yaşanabilir.

Şampiyonlar Ligi 'nde Galatasaray ile bir üst tura çıkma maçına çıkacak Juventus 'un, bu kritik maçta sahaya nasıl bir kadroyla çıkabileceğini analiz ettik. Forvette sürpriz yaşanabilir. Juventus, Galatasaray maçı öncesinde ligde oynadığı Bologna maçını 2-0 kazandı ve sahadan moralli ayrıldı. Ancak teknik direktör Antonio Conte, kritik Şampiyonlar Ligi maçını düşünerek 5 as oyuncusunu dinlendirdi. Bonucci ve Lichtsteiner forma giymedi. Asamoah, Tevez ve Llorente ise oyuna sonradan dahil oldu. nbsp; Antonio Conte'nin Juventus'u klasik 3-5-2 dizilişiyle sahaya çıkarması bekleniyor. Torino ekibi maç içinde oyunun seyrine göre 4-1-3-2 ve 5-3-2 sistemlerine dönebiliyor. Galatasaray karşısında kale, takım kaptanı Buffon'a emanet edilecek. Savunmada, Torino'da oynanan ilk maçta olduğu gibi; Barzagli, Bonucci ve Chiellini üçlüsünün yer alması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon her maçta gol yiyen Torino ekibi bu kez kalesini gole kapatma amacında...
Orta sahada Andrea Pirlo'nun yokluğunda oyun kurucu pozisyonunda yük Pogba'ya düşecek gibi... Orta sahada sol içte Marchisio, sağ içte de geçtiğimiz hafta kontratını yenileyen Vidal görev yapacak. Bologna maçında oyuna 66. dakikada dahil olan Asamoah'ın sol kanadı kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. ancak sağ tarafta henüz tercih yapılmadı. Isla'nın oynama ihtimali bulunsa da, son 2 ayda sakatlık sorunları yaşayan Lichtsteiner'in sahada olma ihtimali daha yüksek...
Conte'nin son maçta Tevez ve Llorente'yi dinlendirmesi, bu 2 oyuncuyu Galatasaray maçına hazırladığı şeklinde yorumlanıyor. Özellikle Tevez'in ilk 11'deki yeri garanti... Conte, Llorente ile forma Quaglieralla arasında tercih yapmakta zorlanıyor. nbsp; Bologna maçının 38. dakikasında sakatlanan Karadağlı santrafor Mirko Vucinic'ın de Galatasaray karşısında oynamasına engel yok. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...