Beşiktaş dünyaca ünlü stoperin peşinde

Beşiktaş dünyaca ünlü stoperin peşinde

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Manchester City'de şans bulamayan ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Joleon Lescott'u takıma katmanın hesaplarını yapıyor.

Zago-Ronaldo ikilisinden beri bir türlü savunmaya istediği gibi ikili bulamayan Beşiktaş Yönetimi, bütçesine uydurabilirse İngiltere'den takviye yapacak. Sivok, Escude, Ersan ve Franco'dan bu sezon istediği verimi alamayan siyah-beyazlı yönetim, gözünü Manchester City'de forma giyen Joleon Lescott'a çevirdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile anlaşmak üzereyken son anda transferinden vazgeçilen İngiliz stoper için kasasındaki paraya bakacak olan Beşiktaş Yönetimi, bütçeyi denkleştirmesi durumunda, Lescott'un menajerleriyle temasa geçecek. 31 yaşındaki savunmacının, sezon sonu serbest kalacak olması nedeniyle bir çok İngiliz kulübünün listesinde bulunduğu vurgulandı.
Bu oyuncunun transferi durumunda Escude ile yollarını ayıracak olan siyah-beyazlı yönetim, İbrahim Toraman'ın affedilmesi halinde ise Pedro Franco'yu da kiralayarak savunmayı daha güçlü hale getirecek. Son maçlardaki hataların savunmanın göbeğinden gelmesi, siyah-beyazlıların harekete geçmesindeki en büyük etken olarak gösteriliyor.
Devre arasında alınacak stoperin banko takıma katılabilecek bir kariyerde olması amaçlandığı, bundan dolayı Lescott'un düşünüldüğü dile getirilirken, forvet transferi ise Almeida'nın durumuna göre şekillenecek. Beşiktaş Yönetimi'nin, Fernandes'in alternatifi olarak gördüğü bazı isimleri şimdiden transfer listesine aldığı ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...