iPhone'lara 1 milyon dolarlık klavye geliyor

iPhone'lara 1 milyon dolarlık klavye geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone'un dokunmatik ekranıyla mesajlaşmaktan sıkılıp fiziksel klavye arayışına girenlere 1 milyon dolarlık fiziksel klavye geldi.

iPhone kullanıcıları her ne kadar memnun olsa da bazı kullanıcılar hala eski telefon alışkanlıklarından vazgeçmiş değil ve iPhone'a gelecek olası bir fiziksek klavye onlar için iyi bir çözüm olabilir. Bu noktadan yola çıkan Typo isimli şirket iPhone'lar için fiziksel bir klavye geliştirdi. IPhone 5 ve iPhone 5S'lerle uyumlu olan klavye Home butonunun aşağısına doğru uzandığından ekranınızda da herhangi bir yer işgalinde bulunmuyor. Bluetooth 3.0 ağ teknolojisini kullanarak iPhone ile iletişimi sağlayan Typomarka klavyenin fiyatı ise 99 dolar. Henüz önsiparişte olan ürün yılbaşından itibaren tüketicilere ulaştırılacak. Yatırımcıların da ilgisiyle karşılaşan klavye için farklı kaynaklardan toplamda 1 milyon dolar destek sağlanmış durumda. Bakalım 1 milyon dolarlık yatırımın bir ürünü olan klavyeyi iPhone kullanıcıları da sevecek mi?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...