HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursaspor sahasında galibiyete hasret

/ Kaynak: AA
Bursaspor sahasında galibiyete hasret

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor sahasında galibiyete hasret. Yeşil-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'de yine bir iç saha maçından galibiyetle ayrılamadı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon umduğu başarıyı yakalayamayan Bursaspor, Gençlerbirliği ile berabere kalarak, yine bir iç saha maçından 3 puanla ayrılamadı.Süper Lig'de bu sezon bir türlü istediği performansı yakalayamayan ve özellikle sahasında istediği puanları toplayamayan Bursaspor, dün Gençlerbirliği ile oynadığı maçta da galibiyete ulaşamadı.Golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından ligde 19 puanla 10. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, bu puanların 12'sini deplasman maçlarında kazandı. Bu sezon evinde ilk maçını 2. haftada Galatasaray ile oynayan "Yeşil Timsah", 1-1 biten maçta hanesine 1 puan yazdırdı.Bir sonraki iç saha maçını 4. haftada Beşiktaş ile yapan Bursaspor, taraftarlarının mutlak 3 puan istediği maçı, 3 gol yiyerek puansız kapadı. Akhisar Belediyespor'u ligin 6. haftası ağırlayan yeşil-beyazlı takım, maçın golsüz bitmesiyle yine 1 puana razı oldu.Bursaspor'un iç sahadaki galibiyeti 8. haftada Kayserispor ile oynanan maçta geldi. "Yeşil Timsah" kendisi gibi bu sezon sorunlu bir dönem geçiren rakibini 2-0 yenerek evindeki ilk 3 puanını elde etti. Bursaspor, 10. hafta ise sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 yenilerek taraftarlarını üzmeye devam etti.Ardından 12. haftada Kasımpaşa'yı konuk eden Bursaspor, 1-1 biten maçta 1 puan elde ederken dün de başkent temsilcisi Gençlerbirliği ile taraftarları önünde oynadı ve maçın golsüz bitmesiyle yine haftayı 1 puanla kapadı.
Yeşil-beyazlı ekip, Avrupa kupalarından da deplasmanda 2-2 biten maçın rövanşında Sırp temsilcisi Vojvodina'ya sahasında 3-0 yenilerek elenmişti.
Yeşil-beyazlılar, sahasında rakip fileleri sadece 6 kez havalandırırken, 8 gole ise engel olamadı.
Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'deki iç saha maçları ve aldığı sonuçlar şöyle:
Haftaİç saha rakibiSkor
2. HaftaGalatasaray1-1
4. HaftaBeşiktaş0-3
6. HaftaAkhisar Belediyespor0-0
8. HaftaKayserispor2-0
10. HaftaFenerbahçe2-3
12. HaftaKasımpaşa1-1
14. HaftaGençlerbirliği0-0


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...