Yüksekova'da kepenkler bugün de açılmadı

/ Kaynak: DHA
Yüksekova'da kepenkler bugün de açılmadı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari Valiliği, Yükekova ilçesinde 2 kişinin öldürüldüğü, bir kişinin ise ağır yaralandığı olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hakkari Valiliği, Yükekova ilçesinde 2 kişinin öldürüldüğü, bir kişinin ise ağır yaralandığı olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "Yaralanan B.T. isimli şahıs 1993 doğumlu olduğu ve bölücü terör örgütü kırsal alan faaliyetlerinden arandığı anlaşılmıştır. Ayrıca yaralı kişinin M.T. kimliğiyle tedavi edildiği" denildi. Açıklamada şöyle devam edildi: nbsp;"Hakkari ili Yüksekova ilçemizde 06 Aralık 2013 günü çıkan çatışmada iki eylemcinin hayatını kaybetmesinin ardından 07 Aralık 2013'te cenaze törenine müteakip eylemcilerin öğrenci yurtlarına saldırmasıyla bölgeye sevk edilen polis ekiplerine açılan ateşe ateşle karşılık verilmesi sonucunda silahlı eylemcilerden biri yaralanmıştır.Yaralı eylemci üzerinde M.T. adına düzenlenmiş kimlikle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ilk müdahalesinden sonra Van'da Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Daha sonra yapılan araştırma sonucunda M.T. kimliğiyle tedavi altına alınan yaralı eylemcinin gerçekte 1993 doğumlu B.T. isimli şahıs olduğu ve bölücü terör örgütü kırsal alan faaliyetlerinde bulunmaktan arandığı anlaşılmıştır."
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...