Galatasaraylı Mancini, 'Hedefimiz zafer'

/ Kaynak: AA
Galatasaraylı Mancini, 'Hedefimiz zafer'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, "Juventus karşısında hedefimiz, gol yemeden güzel bir zafer elde etmek" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarınJuventus ile yapacakları karşılaşmada galibiyet dışında bir şey düşünmediklerini söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Roberto Mancini, öncelikle güzel bir maç olmasını istediğini kaydederek, " Juventus gibi güçlü bir takıma karşı zorlu bir maç yapacağız. Gruptaki durumlar itibarıyla belki bizim için daha riskli ama çok önemli olduğunu biliyoruz. Evimizde karşılaşacağız ve taraftarımızın ne kadar etkili olduğu da malum. Bize kesinlikle yardımcı olacaklardır.Juventus karşısında hedefimiz, gol yemeden güzel bir zafer elde etmek" diye konuştu. Mancini, Juventus karşısında kazanmak istediklerini ve planlarını, 90 dakika rakibe pozisyon hediye etmeme üzerine kuracaklarını aktarırken, sahada gerçekten iyi bir mücadele sergilemek zorunda olduklarını vurguladı. Juventus takımında Pirlo'nun oynayamayacak olmasıyla ilgili, "Pirlo çok önemli bir oyuncu. Rakibimiz gücünden mutlaka bir şeyler kaybedecektir. Yerine adapte edecekleri bir çok önemli isimleri var ama Pirlo gerçekten önemli bir isim. Yokluğunu hissedeceklerdir" yorumunu yapan Mancini, Galatasaray'da sakatlıktan dönen Sneijder'le ilgili kararlarını ise yarın vereceklerini dile getirdi.
Tur dışında ihtimali düşünme lüksümüz yok
İtalyan teknik adam, Galatasaray'ın Juventus'a karşı kazanamaması durumunda yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edebileceği yönündeki bir sorusu üzerine, "Bizim hedefimiz mutlak surette turu geçmek. Başka ihtimalleri düşünme lüksümüz yok. Yarınki maçın sonucu beklediğimizden farklı olursa, bu ayrıca konuşulacak bir konudur" ifadelerini kullandı. İtalyan bir gazetecinin, Galatasaray'ın başında olduğu dönemde aldığı sonuçlar ve Türkiye'deki geleceği hakkında yönelttiği soruya ise Mancini, "Futboldan bahsediyoruz. Çok önemli bir oyun. Karşınızda hangi takımın olduğunun bir önemi yok. 90 dakika içinde her şeyin değişebileceği bir oyun. Her an bir şey olabiliyor. Türkiye'ye geleli ise henüz 3 ay oldu. Yavaş yavaş alışıyorum. Buradaki geleceğim üzerine konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi.
Hazırlıklar tamam
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın İtalyan temsilci Juventus ile yapacağı kritik maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık antrenmanda futbolcular iki gruba ayrılarak koşu ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Juventus maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği bildirildi. Antrenmanda uzun süredir sakatlığı bulunan Hamit Altıntop dışında tüm futbolcular yer aldı. Çalışma öncesinde Mancini, oyuncularıyla saha ortasında kısa süreli bir toplantı yaparken, futbolcuların da neşeli oldukları dikkati çekti. Öte yandan çok sayıda basın kuruluşu antrenmanın basına açık bölümünü canlı yayınlarken, İtalyan gazeteciler de antrenmana ilgi gösterdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...