Mustafa Balbay'ın tahliyesi için kim ne dedi

Mustafa Balbay'ın tahliyesi için kim ne dedi

GÜNDEM Haberleri

Hakkında tahliye kararı verilen Mustafa Balbay için hükümet ve muhalefetten önemli değerlendirmeler yapıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafa Balbay'ın tahliye kararına ilişkin "Hayırlı olsun, 3 yıl önce söylediğim şimdi gerçekleşti" dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı: "Demokrasi açısından doğru bir karar, hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Aramıza hoşgeldin sevgili dostum, özlemiştik.
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın yarın TBMM Genel Kurulu'nda yemin edeceğini bildirdi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Sayın Mustafa Balbay'ın tahliyesinden memnuniyet duydum. Geç de olsa bunun gerçekleşmesine sevindim" dedi
İçişleri Bakanı Muammer Güler de doğru kararı hukukun vereceğini belirterek, Anayasa Mahkemesi'nin kararını mahkemenin uygulamış olduğunu söyledi.
Mustafa Balbay ise tahliye olmasından duyduğu nbsp;memnuniyeti dile getirerek, "Hepinize merhaba, özgürlüğe merhaba. İçeride kalan onlarca, yüzlerce hak arayana, tutukluya karşı sanki kapıyı onların üzerine kapatmış gibi hissediyorum. Bu sürecin tap teze bir başlangıç olmasını yürekten diliyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...