Alex ile ilgili son durum

Alex ile ilgili son durum

SPOR Haberleri

Coritiba'da başkan De Andrade'nin anlamsız açıklamalar yaptığını belirten yıldız oyuncu Alex de Souza " böyle konuşursa bu iş yürümez" dedi.

Fenerbahçe'nin efsanelerinden biri olan ve başkan Aziz Yıldırım'la bacak bacak üstüne attığı ve görüşmelerinden cep telefonunu hiç elinden bırakmadığı için yolların ayrılma sürecinde gerginlik yaşayan Alex de Souza, Brezilya'da da kulüp başkanıyla sorun yaşadı. Alex, ligin son haftasında ligde kalmayı başaran takımı Coritiba'nın Başkan Vilson Ribeiro de Andrade ile ilgili sıkıntıları olduğunu açıkladı. Takım içindeki oyuncuların kendisini ligde kalmaya adadıklarını aksi halde çoktan bir alt kümeye düşüş olacaklarının altını çizen tecrübeli oyuncu, "Başkan bu süreçte çok anlamsız açıklamalar yaptı. Birkaç haftadır içimde tutuyorum ama bir kulübün lideri böyle açıklamalar yaparsa bu iş yürümez" ifadelerini kullandı. Coritiba Başkanı Vilson Ribeiro de Andrade'nin zorlu süreçte "Oyuncuların hiç utanması yok" gibi açıklamalarının kabul edilemez olduğunu da belirten Alex, gelecek yıl başka bir takıma gidebileceğinin de sinyalini verdi. Brezilya basını da 36 yaşındaki oyuncunun, Gilson Kleina yönetimindeki Palmeiras'ı tercih edebileceğini iddia etti. Çünkü ikili Coritiba'nın altyapısında birlikte çalışmışlardı. Ayrıca Alex ve Kleina hala çok yakın arkadaş. Öte yandan Alex de Souza, Brezilya'daki futbol iklimini düşünerek ligde kalmalarını kutlayabilmenin zor olduğunu da söyledi. Brezilyalı oyuncu, tribün şiddeti nedeniyle gergin günler yaşayan ülkede son maçta ligde kalmalarıyla ilgili "Normal şartlarda bunu kutlamamız gerekiyor. Ama bu ortamda kutlama yapmak hayli zor" ifadelerini kullandı. Alex daha önce de Brezilya'daki fikstürün tüm profesyonel sporcular tarafından protesto edilmesi organizasyonuna da liderlik yapmıştı. Fenerbahçe'den ayrılırken başkan Yıldırım'la görüşen Alex, Türkiye'den başkanla tartışmalı ayrılmıştı. Brezilyalı, kendisini kıskandığını ifade eden bir tweet attığı gerekçesiyle tekınik direktör Aykut Kocaman'la da sorun çıkmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...