Mustafa Balbay, Meclis'e gitti ve yemin etti

Mustafa Balbay, Meclis'e gitti ve yemin etti

GÜNDEM Haberleri

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 4 yıl 277 gün sonra özgürlüğüne kavuştu. Balbay, saat 14.00'de Meclis kürsüsünde yemin etti.

Dün akşam tahliye olan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek ve ardından yemin etmek üzere TBMM'ye geldi. Manisa Milletvekili Özgür Özel ile saat 13.00'de Meclis'e gelen Balbay'ı bir grup partili sevgi gösterisiyle karşıladı. Balbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, yemin etmeye geldiğini belirterek, "Yüzlerce kez buraya gazeteci olarak girdim. Şimdi de milletvekili olarak giriyorum. Tabii gazeteci kimliğimi bırakmadım ama şu anda İzmir milletvekili olarak sizlerle birlikte giriyorum. Bu Meclis'in çatısı altında çok şeyler yapmayı hayal ediyorum. Gerçekten, Türkiye için kendimce çok güzel hayallerim var. Bunları tek kişinin yapması zaten mümkün değil. Kimseyi ayırmadan 550 kişiyle yapmayı diliyorum." dedi. Çok heyecanlı olduğunu da ifade eden Balbay, cep telefonu ile konuşup, gazetecilere el sallayarak, Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...