Galatasaray Juventus maçı muhtemel 11'leri (10 Aralık 2013)

Galatasaray Juventus maçı muhtemel 11'leri (10 Aralık 2013)

SPOR Haberleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grunu'nda Devler Ligi'nde tamam ya da devam maçına çıkacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grunu'nda tamam ya da devam maçına çıkacak. Türk Telekom Arena'da Juventus'u konuk edecek olan sarı-kırmızılılar, rakibini yenerek son 16'ya kalmak istiyor. 21:45'te start alacak olan mücadelede Portekizli hakem Pedro Proença düdük çalacak.Star TV'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.Galatasaray'ın Juventus maçı öncesinde yaptığı son idmanda Hamit Altıntop dışında tüm futbolcular yer aldı. Çalışma öncesinde Mancini, oyuncularıyla saha ortasında kısa süreli bir toplantı yaparken, futbolcuların da neşeli oldukları dikkati çekti. Öte yandan çok sayıda basın kuruluşu antrenmanın basına açık bölümünü canlı yayınlarken, İtalyan gazeteciler de antrenmana ilgi gösterdi.Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda salı günü oynayacağı Juventus takımı yakaladığı seri ile çok iyi bir form yakaladığını kanıtladı. Konuk ekibin en etkili silahı ise her maç sürpriz gollere imza atabilecek potansiyelde olan Şilili orta saha Arturo Vidal. Son Kopenhag maçında 3 gol birden atan Vidal'in ilk 11'de yer alması bekleniyor.Galatasaray ile Juventus takımları Avrupa kupalarında 5 kez karşılaştı. 1998-99 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya'da oynanan maç 2-2, İstanbul'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. 2003-04 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya'da kazanan 2-1 skorla Juventus olurken Galatasaray Almanya'da oynanan mücadeleyi Hakan Şükür'ün golleriyle 2-0 kazanmıştı. Bu sezonda İtalya'da oynanan maç 2-2 berabere bitti. nbsp;
SNEIJDER DÖNÜYOR
Sakatlığı dolayısıyla Galatasaray'ın son 4 lig maçında oynayamayan Wesley Sneijder, Juventus maçına kendini hazırladı. Teknik direktör Roberto Mancini'den özel izin alarak İtalya'da tedavisini sürdüren Hollandalı yıldız, güçlü rakibi karşısında sarı-kırmızılıların en büyük kozlarından biri olacak.
EN GOLCÜ KULÜBEDE
Umut Bulut bu sezon Galatasaray forması altında Şampiyonlar Ligi'nde sadece 136 dakika sahada kaldı ve 3 gol attı. Real Madrid karşısında iki farklı maçta 2 gol atan Umut Bulut deplasmanda oynanan Juventus maçında da 1 gol atmıştı. Umut Bulut Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon her 45,33 dakikada 1 gol atıyor. Umut'un bu mücadelede yedek kulübesinde oturması bekleniyor.
OLASILIKLAR
Galatasaray'ın gruptan 2. çıkarak yoluna devam edebilmesi için Juventus'u yenmekten başka şansı yok. Galatasaray puan kaybı halinde, 3. olarak Avrupa Ligi'nde gidebilmek için ise Kopenhag-Real Madrid maçının sonucunu bekleyecek. Sarı kırmızılıların Avrupa'da kalması için Danimarka ekibinin de en az Galatasaray kadar puan kaybetmesi gerek. Çünkü ikili averajda temsilcimiz Kopenhag'ın önünde bulunuyor. Yani puan eşitliği, Galatasaray'ın üst sırada yer alması anlamını taşıyor.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Muslera
Eboue
Gökhan (Semih)
Chedjou
Riera
Selçuk
Melo
Bruma
Sneijder
Drogba
Burak
JUVENTUS
Buffon
Barzagli
Bonucci
Chiellini
Lichtsteiner
Vidal
Pogba
Marchisio
Asamoah
Tevez
Llorente
STAT: TT Arena
HAKEM: Pedro Proença
YAYIN: Star TV
SAAT: 21:45
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...