Cem Adrian'dan şaşırtan sürpriz

Cem Adrian'dan şaşırtan sürpriz

MAGAZİN Haberleri

Cem Adrian süpriz bir kararla 27 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Senin Hikayen' filmine "Ben Seni Çok Sevdim" ve "Hani Bazen"i verdi.

Cem Adrian ,Tolga Örnek'in 27 Aralık'ta vizyona girecek olan Senin Hikayen filime verdiği şarkıları nbsp;"Ben Seni Çok Sevdim" şarkısının Örnek tarafından çekilen ve film görüntülerinin de yer aldığı klibini sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştı.
Cem Adrian; başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay'ın paylaştığı "Senin Hikayen" filmine verdiği iki güçlü şarkısıyla sinemaseverlere sürpriz yaptı. Son albümü "Şeker Prens ve Tuz Kral"da yer alan "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısına, yönetmen Tolga Örnek tarafından çekilen ve film görüntülerinin de bulunduğu klibi sosyal medya üzerinden paylaşan Cem Adrian; "Siyah Bir Veda Öpücüğü" adlı albümünde yer alan ve orijinalinde Ayten Alpman ile düet yaptığı "Hani Bazen" şarkısını ise film için yeniden kaydedip sadece kendisi seslendirdi.
Film 27 Aralık'ta sinemaseveler ile buluşacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...