Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk

Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk

MAGAZİN Haberleri

Merhamet dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol ile Yasemin Allen'in ilişkisi sanal alemde deşifre oldu.

Özcan Deniz'le birlikte oynadığı Su ve Ateş filminden sonra gözlerin çevrildiği Yasemin Allen magazin dünyasına da hızlı bir giriş yaptı. Reyting listesinde ilk üçü zorlayan Kanal D'nin başarılı dizisi 'Merhamet'in 'Fırat'ı İbrahim Çelikkol ile 'Irmak'ı Yasemin Allen, flört ediyor. 80'li yıllara damga vuran Suna Yıldızoğlu'nun kızı olan Allen, Facebook sayfasında Çelikkol'un ismini etiketleyerek, "Senle ben arasındaki tüm ihtimallere evet diyorum"diye mesaj attı. İkili, Kanal D'de yayınlanan dizide de iki aşığı canlandırıyor. 31 yaşındaki İbrahim Çelikkol, evlenmeyi düşündüğü meslektaşı Deniz Çakır'la olan beraberliğini ani bir kararla sonlandırmıştı. 24 yaşındaki Yasemin Allen ise 'Hayat Devam Ediyor' dizisinden rol arkadaşı Onur Tuna'nın ihaneti üzerine eski sevgilisi Gökhan Çelikçakır'a dönmüştü.İşte Yasemin'in, İbrahim'e attığı kur dolu mesajlar:
"Sana sarılmayı öyle istiyorum ki... Sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurum. Yeryüzünün bütün vaktini sana ayırmak istiyorum.'
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...