Başbakan Erdoğan, Oya Eronat'a sahip çıktı

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan, Oya Eronat'a sahip çıktı

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'a "acının keyfini sürüyorsun" sözlerini eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüden PKK saldırısında oğlunu kaybeden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'a "acının keyfini sürüyorsun" sözlerini eleştirdi. nbsp;TBMM Genel Kurulu'nda, 2014 yılı bütçesi üzerinde Hükümet adına konuşan Erdoğan, görüşmeler sırasında BDP'li Sırrı Sakık'ın AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'a 'acının keyfini sürüyorsun' sözlerini sert bir dille eleştirdi. Başbakan Erdoğan, "Milletvekilimiz Oya Eronat kardeşime hiç tahmin etmezdim evlat acısı yaşamış olan bir milletvekili arkadaşımın burada terör örgütü tarafından şehit edilmiş yavrusuna 'acının keyfisini sürüyorsunuz' gibi bir yaklaşımla ifade etmiş olması bana göre hiç yakıştıramadığım ne edebe sığar ne adaba sığar. Hiçbir şeye sığmaz ve hüngür hüngür ağlatmaya onun hakkı yoktu. Gelip onunda Oya hanımdan özür dilemesi gerekir. Özür dilemesi gerekir. Milletin oyuyla buraya gelmiş olan bir insana kalkıp da böyle bir yakıştırmayı yapmaya hakkı yoktur" diye konuştu.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...