Arenada ihmal mi var

Arenada ihmal mi var

SPOR Haberleri

Belediyenin kar yağışıyla ilgili uyarılarına rağmen, TT Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sisteminin devreye geç sokulduğu iddia edildi.

TT Arena'nın reklam kampanyasında, stadın alttan ısıtmalı olduğuna vurgu yapılıyordu. Dün gece maç ertelenirken ortaya atılan bir iddia ise çok konuşuldu. İddialara göre dün gece ısıtma sistemi geç çalıştırıldı ve kar yağışının da aşırı olması nedeniyle yeterlilik sağlamadı. İstanbul'da belediyenin uyarılar yapmasına rağmen Galatasaray'ın böyle bir duruma hazırlıklı olmaması bir çok soruyu da gündeme getirdi. Öte yandan Galatasaray'ın Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'yle (GSGM) yaptığı anlaşmaya göre, Mart 2013'e kadar çatıyı kapatması gerekiyordu. Bu gelişmenin ardından taraflar mahkemelik oldu. Galatasaray ile GSGM arasındaki dava halen devam ediyor. nbsp;Bir haftadır yapılan kar uyarılarına rağmen, statta sadece 8-10 temizlik görevlisinin olduğu görüldü. Galatasaray ise statta 20 görevli olduğunu açıkladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...