Ergin Ataman'dan Obradovic'e gönderme, 'Çok abartıldı'

Ergin Ataman'dan Obradovic'e gönderme, 'Çok abartıldı'

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital'ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'in hocası Obradovic hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Liv Hospital 'ın başantrenörü Ergin Ataman ses getirecek açıklamalar yaparak takımının durumunu değerlendirdi. İşte Ataman'ın anlattıklarından öne çıkanlar, Fenerbahçe derbisi bizim için çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda biz iyi oynamıştık ama onlar kazandı. Ligde ise bu kez seyircimiz önünde maça tempolu başladık. Rakibi kilitledik ve maçı kazandık. Böylece kupanın rövanşını almış olduk. nbsp;F.Bahçe Ülker'in hocası Obradovic'i Türk medyası çok abarttı. Türkiye'de sanki basketbol bilinmiyormuş da Obradovic, sihirli bir değnek değdirmiş gibi konuşuluyor. Öyle bir hava var ki 'Obradovic geldi, Ataman'ın saltanatı bitti' gibi. Yok öyle bir şey. Obradovic, Avrupa'nın en kariyerli hocası ama kalkıp da ilah haline getirmenin anlamı yok.
" Ligin favorisi Galatasaray'dır "
"Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynadığımız oyun bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdi. İki kulvarda da yarışıyoruz. Euroleague'de şampiyonluktan bahsetmek hayal olur ama Türkiye'de geçen yılın şampiyonu olarak bu unvanımızı korumak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Ligin favorisi Galatasaray'dır. Olympiakos maçında kavga eden Bonsu'ya Euroleague 3 maç ceza verdi. Ben de maçın ardından Bonsu'ya ağır bir ceza verebileceğimizi söylemiştim. Daha sonra görüntüleri izleyince bundan vazgeçtik. Çünkü ağır tahrik var. Bugün sokakta biri sizin boynunuza dirsek atsa, dönüp siz de bir tane çakarsınız!"
" Fenerbahçe'yi küçümsemedim "
"Maç sonunda yayıncı kuruluşa, 'F.Bahçe'yi eze eze yendik' diye bir söz söyledim. Benim oradaki amacım F.Bahçe'yi küçümsemek değildi. Maçı baştan sona önde götürdük. Bir ara F.Bahçe'nin havlu attığını gördüm. Ezici bir üstünlükle yendik demek istedim. G.Saray'ın F.Bahçe'yi 72-62 yendiği maçı izleyen, Montepaschi Siena Başkanı Ferdinando Minucci, atmosfere hayran kaldı. Minucci, "Gerçekten müthiş bir atmosferdi. Çok etkilendim. Galatasaray, Fenerbahçe dersini çok iyi çalışmış" dedi."
Hedefimiz Euroleague'de en iyi 8 takım arasına kalmak
"Bizim için Euroleague çok büyük bir hedef. Sezon başında da buna yönelik iddialı bir takım kurduk. Malum büyük sakatlıklar bizi Avrupa'da zor durumda bıraktı. Başkanımızın desteği ile çok acil müdahaleler yaptık. Böylece üst üste Siena, Münih, Malaga gibi önemli takımları yenip gruptan çıkmayı garantiledik. Şu andaki kadromuz ile Euroleague'deki gerçekçi hedef Top 16'dan bir ileri gitmek. Yani en iyi 8 takım arasına kalmaktır. Kendime bu hedefi koydum. Bunu gerçekleştirebilirsek sonra nerelere gidebileceğimizi göreceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...