UEFA heyeti, Türk Telekom Arena'da

/ Kaynak: İHA
UEFA heyeti, Türk Telekom Arena'da

SPOR Haberleri  / İHA

Bugün saat 15.00'e ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşması öncesinde UEFA yetkilileri, saha zeminini kontrol etmek için Türk Telekom Arena'ya geldi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam 32. dakikada tatil edilen ve bugün saat 15.00'e ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşması öncesinde UEFA yetkilileri, saha zeminini kontrol etmek için Türk Telekom Arena'ya geldi. Türk Telekom Arena'daki kar temizleme çalışmaları sabah saatlerinden itibaren devam ederken, karşılaşmanın saat 15.00'te oynanıp oynanmayacağı UEFA heyeti ve hakemlerin kontrollerinin ardından belli olacak. Saat 10.15'te saha kenarına gelen UEFA heyeti, kar çalışmalarını ve zemini inceledi. Kısa bir süre sonra maçın hakemlerinin de TT Arena'nın zeminini inceleyeceği ve karşılaşmayla ilgili kesin kararın verileceği belirtiliyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...