Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da film sahnelerini aratmayan soygun - VİDEO

Adana'da film sahnelerini aratmayan soygun - VİDEO

GÜNDEM Haberleri

Adana'da petrol istasyonunu soyan kar maskeli, pompalı tüfekli ve bıçaklı iki kişi, polisin film gibi operasyonuyla yakalandı.

Adana'da mobilet ile petrol istasyonuna gelen kar maskeli, pompalı tüfekli ve bıçaklı iki kişi, soygun yapıp kaçtıktan sonra polisin film gibi operasyonuyla yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki kişi gece saat 01.00 sıralarında mobilet ile petrol istasyonuna geldi. Kar maskeli şahıslardan biri pompalı tüfekle, istasyonda çalışanları etkisiz hale getirdi. Bu arada diğer şahıs da mobileti park ettikten sonra elindeki bıçakla birlikte istasyonun marketine girdi. Pompalı tüfekli şahıs pompacıdan 100 lira alırken, markete giren eli bıçaklı soyguncu marketin kasasını açmaya çalıştı ancak açamadı. Market çalışanı ise korkup dışarı kaçmak istedi ancak eli bıçaklı soyguncu izin vermeyip, "Seni öldürürüm çabuk kasayı aç" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine market çalışanı korkup kasayı açtı. Soyguncu kasadan 135 TL para alıp koşarak marketten uzaklaştı. Soyguncu mobileti çalıştırırken, tüfekli arkadaşı da koşup mobiletin arkasına binerek olay yerinden kaçtılar.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Olayın ardından istasyon görevlileri durumu polise bildirirken, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri gelip güvenlik kamerasını inceleyerek, soyguncuların eşkalini aldı. Mobileti de inceleyen polis zanlıların kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyerek hangi mahalleye gittiklerini tespit etti.
2 KİŞİ YAKALANDI
Ekipler soygunda kullanılan mobileti ise Denizli Mahallesi'nde buldu. Yapılan araştırmada o gece mobileti M.D. (16) ve N.U. (17) isimli çocukların kullandığı tespit edilirken, 2 kişi evlerine yapılan baskında yakalandı. Haklarındaki iddiaları kabul etmeyen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...