2 Yıl hapsi istenen Ece Erken'e beraat

2 Yıl hapsi istenen Ece Erken'e beraat

MAGAZİN Haberleri

Polis kontrolünde alkolmetreyi üflemeyince hakkında dava açılan sunucu Ece Erken beraat etti.

Ece Erken'i mahkemelik eden olay 3 Aralık 2012 gecesi Ortaköy'de yaşandı. Polis kontrolü için durdurulan Ece Erken, alkolmetreyi üflemek istemeyince karakolluk oldu. Bunun üzerine kan tahlilleri için Haseki Hastanesi'ne götürülen Erken burada da kan vermedi. nbsp;Polis sunucunun hal ve tavırları ile alkol kokusu nedeniyle 'orta derecede' alkollü olduğuyla igili tutanak düzenledi. nbsp;2 YIL HAPSİ İSTENİYORDU
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda geçtiğimiz yıl açılan davada Ece Erken hakkında TCK'nın 179/3'üncü maddesi gereğince 'alkol veya uyuşturucu madde etkisi altındayken trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. Davanın yapılan karar duruşmasında ise sanık Erken'i avukatı Selin Mizrahi temsil etti. Mahkeme , her ne kadar Erken hakkında dava açılmış olsa da suçu işlediğinin sabit olmaması nedeniyle beraatına karar verdi. Erken, olayın ardından İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz neticesinde ehliyetini geri almıştı.(vatan)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...