Meclis'te tansiyon yine yükseldi

Meclis'te tansiyon yine yükseldi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Meclis Genel Kurulu'nda CHP'li Muharrem İnce ile AK Partili Zeyid Aslan arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya diğer vekiller de katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın, kendisine laf atan CHP'lilere yönelik "Terbiyesiz herifler" sözünün tutanaklarda yer almadığı gerekçesiyle söz alan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce duruma tepki gösterdi. İnce "Sabah geldiğimizde tutanağı açtık 'Terbiyesiz herifler' sözü yoktu. Bir de babası böyle derken oğlu durur mu? Oğlu Twitter'da mesaj atmış, 'Meclis serserilik yeri değildir. Ahlaksız, rezil tavırların amacı nedir?' Tam DNA'sına uygun... CHP Milletvekilleri olarak dava açacağız, Başbakan'a bu sözleri aynen iade ediyorum" şeklinde konuştu. İnce'nin bu sözleri genel kurulu karıştırdı. AK Partili milletvekilleri İnce'nin üzerine yürüdü. İnce'ye "Kafanı kırarım" diyen Zeyid Aslan, İnce'nin kendisine küfür ettiğini iddia etti. İnce'ye tepki AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'den geldi. Canikli "Başbakanımızın oğlunun 7 tane gemisi varmış, Nerede belge? Kuyruklu yalan" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...