Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den taraftarlarına uyarı

Fenerbahçe'den taraftarlarına uyarı

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacak Fenerbahçe, taraftarlarını uyardı.

Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacak Fenerbahçe, olası yeni cezalar konusunda taraftarlarını uyardı. nbsp;Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, futbol takımının emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerlediği lig maratonunda en büyük destekçinin taraftar olduğu belirtilerek, "Ancak sezonun henüz 14. haftası geride kalmışken, takımımız, evimizde oynayacağımız ilk müsabaka olan Akhisar Belediyespor maçında seyircisiz oynama cezasıyla (kadın ve çocuklara) sahaya çıkacaktır. Sahamızın kapanmasına ve 80 bin liralık para cezasına neden olan 'çirkin ve kötü tezahürat' eylem ve davranışların tekrarlanması durumunda, cezamız katlanarak sürecek ve kulübümüz en büyük gücünden, siz taraftarlarımızdan, yoksun kalacaktır" denildi.
Yapılan açıklamada, ayrıca şu görüşlere yer verildi:
"Bu bağlamda, ilgili eylem ve davranışların sürmesi halinde, evimizde oynayacağımız maçlar 'seyircisiz oynama cezası' kapsamına alınacak; para cezası ise üst sınır çerçevesinde değerlendirilecektir. Şampiyonluk hedefimiz yolundaki maçlar sırasında, bu tip maddi ve manevi cezaya neden olabilecek her tür eylem ve davranıştan imtina edilmesini önemle rica ederiz."
Sarı-lacivertli kulüp, kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği Akhisar Belediyespor karşılaşmasının biletlerinin ise bugünden itibaren satışa çıkarılacağını açıkladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...