Aslan'a İngiliz ve Almanlar yakın

Aslan'a İngiliz ve Almanlar yakın

SPOR Haberleri

Galatasaray, Juventus'u devirerek adını son 16'ya yazdırırken statü gereği İngiliz veya Alman takımlar rakip olarak daha yakın.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus'u 1- 0 yenerek adını son 16 yazdırmasından sonra gözler 16 Aralık Pazartesi günü çekelecek kuraya çevrildi. Cimbom, grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir sonraki turda grup birincilerinden biriyle eşleşmeye hak kazandı. Sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid, Bayern Münih, Manchester United ve Paris Saint Germain,Chelsea, Borussia Dortmund ve Barcelonatakımlarından biriyle karşı karşaya gelecek. 2. tur karşılaşmaları 18-19 ve 25-26 Şubat ile 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihleri arasında oynanacak. Sarı-kırmızılılar, gruplarda karşılaştığı lider Real Madrid ile bu turda karşılaşamayacak. Ayrıca kurada aynı iki ülkenin takımları da eşleşemeyecek. Cimbom'un, sarı-kırmızılı takımın alt yapısından yetişen Arda Turan'lı Atletico Madrid ve Messi'li Barcelona yer alıyor. Bu iki İspanyol devinin harcinde İbrahimovic'li PSG de Galatasaray'a rakip olabilir. Diğer eşleşilebilecek ekipler ise Manchester United, Chelsea, B. Dortmund ve Bayern... nbsp;Statü gereği Galatasaray'a İngiliz veya Alman rakip çıkma ihtimali yüksek... Çünkü İngiliz ManU ve Chelsea, kendi grubundaki takımlarla birlikte Arsenal ve City ile eşleşemeyecek. Alman kulüpleri Dortmund ve Bayern ise Schalke veya Leverkusen'e rakip olamayacak. Bu durum da temsilcimizi, İngiliz ve Alman kulüplerine yaklaştırıyor.
1. TORBA -GRUP BİRİNCİLERİ nbsp;
Manchester United nbsp;
Real Madrid * nbsp;
PSG nbsp;
Bayern Münih nbsp;
Chelsea
B. Dortmund nbsp;
Atletico Madrid nbsp;
Barcelona


2. TORBA -GRUP İKİNCİLERİ
Bayer Leverkusen nbsp;
GALATASARAY nbsp;
Olympiakos nbsp;
Manchester City nbsp;
Schalke 04 nbsp;
Arsenal nbsp;
Zenit St. Petersburg nbsp;
Milan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...