Kar tatili bekleyen 'İstanbul'luya Vali Mutlu'dan tweet

Kar tatili bekleyen 'İstanbul'luya Vali Mutlu'dan tweet

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul'da iki gündür etkisini gösteren kar yağışı tatili bekleyen öğrencileri heyecanlandırdı. Vali Mutlu beklentilere Twitter'dan cevap verdi.

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı uçak ve deniz seferlerini iptal etti. nbsp;Vali Twitter'dan okulların tatil edilmemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. nbsp;İstanbul'da 2 gün önce yağmaya başlayan kar, gece boyunca devam etti.İki gün önce akşam saatlerinde tüm İstanbul'da etkisini gösteren kar, gece de devam etti. Zaman zaman yoğun yağan kar, Taksim'de kartpostallık görüntüler oluşturdu. Fırsatı değerlendiren bazı vatandaşlar bu anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Bazıları da kar topu oynayıp karın keyfini çıkardı. Hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece boyunca yolları tuzlama çalışmasını sürdürdü.İstanbul Denizcilik İşletmeleri (İDO), Hızlı Feribot ve Dış Hat Deniz Otobüsleri'nin bazı sefelerini iptal etti. nbsp;İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, iptal edilen sefeler şunlar:12-12-2013 07:30 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü / 01-01-2014 07:00 Yalova / Pendik Ferry Cat tipi hızlı feribot / 01-01-2014 07:00 Pendik / Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot. Türk Hava Yolları (THY), Olumsuz hava koşulları nedeniyle İç ve Dış hatlardaki toplam 48 seferini iptal etti. Türk Hava Yolları Olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün iptal ettiği 48 seferini resmi internet sitesi www.thy.com 'da açıkladı. THY'nin İç hatlardaki iptaller seferleri; Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Batman, Trabzon, Denizli, Adana, Kayseri, Şırnak ve Antalya oldu. Dış hatlarda ise; Donetsk, Priştine, Tiflis, Saraybosna, Bakü, Budapeşte, Stuttgart, Nürnberg, Tebriz, Musul ve Belgrad olduğunu açıkladı. Bu arada THY dün de 96 seferini iptal etmişti.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'da kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmemesiyle ilgili tweet attı. nbsp;Vali Mutlu twitter nbsp;hesabından yayınladığı mesaj, nbsp;"Vali amca 'TATiL' diyen gençler. Bu bizim için çok kolay. Ama sizi böyle sevindirmek yerine, sizin için doğruyu hep tercih ettim... Sizi seviyorum" dedi.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...