Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal ezber bozacak

Ersun Yanal ezber bozacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü, 'Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar lige iyi başlar ama sonra sert bir düşüş yaşar' tezini çürütmeye kararlı.

Fenerbahçe ligin tozunu atıyor, ancak Ersun Yanal'a göre oyuncuları henüz tam kapasiteye ulaşmış bile değil. İlk yarının bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisine 8 puan fark atan, 33 golle ligin en skorer takımı durumunda bulunan sarı-lacivertliler, ligin istatistiklerini alt üst etse de Ersun Yanal oyuncularının daha iyisini yapabileceğinden emin. "Ligin en iyi kadrosuna sahibiz" diyen Yanal, "Fizik ve mücadele gücü olarak da rakiplerimizin önündeyiz. Hiçbirisi bize direnemez" ifadesini kullanmasına rağmen, takım değerlerinin daha da yukarı çıkması gerektiğini belirtiyor. "Ersun Yanal'ın takımların lige iyi başlar ama sonra sert bir düşüş yaşar" tezini çürütmeye kararlı olan tecrübeli teknik adam, "Normalde sezonun ikinci yarısı çok daha zorlu geçer, ancak biz bu süreçte daha da iyi bir grafik sergileyeceğiz" iddiasında bulunarak oyuncularına olan güvenini sergiledi. Bireysel ve takım performansını daha üst seviyelere çıkarmak için yoğun bir mesai harcayan Yanal, oyuncularının antrenman programlarından beslenmelerine kadar her şeyi ince eleyip sık dokuyor. Bazı oyunculara özel çalışmalar yaptıran Ersun Hoca, beslenme düzeni konusunda da çok hassas. Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden Yrd.Doç.Dr. Hüsrev Turnagöl ve beslenme uzmanı Avusturyalı Markus Start ile birlikte futbolculardan 15 günde bir kan alarak tahlil yapıyor ve sonuçlara göre beslenme programlarını yeniden düzenleniyor. Yanal, oyuncuların bireysel performansını kademeli olarak arttırarak, lig sonuna kadar yüksek tempoyu koruyan bir takım oluşturmaya çalışıyor. gt; M.Emin ULUÇ nbsp;

Cristian parlıyor nbsp;
Aykut Kocaman'ın vazgeçilmezlerinden Cristian Baroni, Ersun Yanal döneminde de parlamaya başladı. Yükselen formuyla Yanal'ın gözüne giren sambacı yeniden ilk 11'in gediklisi olurken istatistikleriyle dikkat çekiyor. 8 maçta 2 gol 2 asistle Fenerbahçe'nin başarısında önemli rol oynayan Cristian, sprint mesafelerinde de takım rekorunu elinde bulunduruyor.


Amokachi hayranı
Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emenike, eski Beşiktaşlı Daniel Amokachi hayranı çıktı. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Okocha'nın da kendisi için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Emenike, "Okocha gibi olma hayalini kuruyordum. Büyük ve tanınmış bir oyuncu. Asıl yerinde olmak istediğim oyuncu ise Amokachi" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...