Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek

/ Kaynak: DHA
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek

YAŞAM Haberleri  / DHA

İBB tarafından karla mücadele çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada kar yağışının İstanbul'u ne zaman terk edeceği de belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından karla mücadele çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı meteorolojiden alınan bilgilere göre bugün aksam saatlerinden itibaren etkisini azaltacak. Gece yarısından sonra yer yer tipi şeklinde yağan kar özellikle Anadolu yakası ve Boğaz çevresinde etkili oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karla mücadele ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü. Gece yarısından sonra sıcaklık bölgesel olarak -2 dereceye kadar düştü. Yollarda meydana gelen buzlanma ekiplerin müdahalesiyle giderildi. Dün gece saat 22.00'dan sabah saat 07.00 'a kadar 9 yaralanmalı, 37 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.Dün geceden itibaren yapılan çalışmaların bilgileri ise şöyle:
PERSONEL SAYISI 3.320 nbsp;
ARAÇ SAYISI 933 nbsp;
KULLANILAN TUZ MİKTARI (TON) 5737 nbsp;
KULLANILAN SOLÜSYON MİKTARI (TON) 68 nbsp;
MİSAFİR EDİLEN KİMSESİZ VATANDAŞ 526
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...