TFF'den Galatasaray'a olumlu cevap

TFF'den Galatasaray'a olumlu cevap

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kar yağışı nedeniyle Juventus maçını bir gün sonra yapmak zorunda kalan Galatasaray, Gençlerbirliği maçını Pazar günü saat 15.30'da oynayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u 1-0'la geçerek yoluna devam eden Galatasaray, kar yağışı nedeniyle Salı gününden bir gün sonraya ertelenen maç nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunmuştu. Sırı-kırmızılı takım, Cumartesi oynayacakları Gençlerbirliği maçının Pazar gününe alınmasını istemişti. TFF, Galatasaray'ın bu talebine olumlu yanıt verdi. Buna göre, karşılaşma Pazar günü saat 15.30'da oynanacak.
Gatasaray'dan TFF'ye Gençlerbirliği başvurusu
Galatasaray hafta sonu oynanacak olan, Gençlerbirliği maçının ertelenmesi için TFF'ye başvuruda bulundu.Şampiyonlar Ligi 'nde dün oynanan ve kar yüzünden ertelenen Juventus maçının bugün oynanacak olması nedeniyle Galatasaray TFF'ye Süper Lig'de oynanacak olan Gençlerbirliği maçı için başvuruda bulundu.Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig 'in 15. haftasındaki Gençlerbirliği maçının tarihinde değişiklik yapıması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu.Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yaptığı açıklamada, Juventus maçında kar yağışı nedeniyle yaşanan ertelemeden dolayı TFF'den böyle bir talepleri olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği- Galatasaray karşılaşmasının ilan edilen 14 Aralık Cumartesi günü yerine, 15 Aralık Pazar günü oynanmasını istedik" ifadelerini kullandı.Arıboğan, maçın saatiye ilgili olarak da yayıncı kuruluş Lig TV'nin, 15 Aralık Pazar günü saat 16.00'da maçın yapılması için TFF'ye ayrıca bir talebi olduğunu dile getirdi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...